Butiker

Light in the box

År 2007 startade Light in the box butik på internet och har sedan dess erbjudit produkter till kunder över hela världen. Fokus ligger på produkter inom kläder, accessoarer, hem och trädgård. Förutom mode och hem så erbjuder man också en del elektronikprodukter. Men framför allt har de ett stort urval av brud- och aftonklänningar som kan skräddarsys efter kundens mått. För dessa festliga tillfällen, eller för den delen vardag, finns det inom kategorin accessoarer ett flertal olika varianter av stråhattar och solhattar att välja mellan som passar bra till klänning eller fritid.

Se utbud hos Light in the box

 

logahalens

Med ett stort sortiment främst inom mode och kläder men även hemtextil, möbler, hemelektronik, skönhetsartiklar och hälsokostprodukter är Halens ett av Sveriges ledande distanshandelsföretag. Företaget grundades året 1952 och har gått från att vara ett postorderföretag till ett modernt prisat e-handelsbolag med försäljning främst via internet. Modesortimentet inkluderar både egna varumärken och andra kända märken för att kunna ge kunderna bästa möjliga utbud.

Se utbud av stråhatt hos Halens.

 


cellbesloga

Cellbes
Cellbes har över 50 år i modekosmos bakom sig.
Företaget erbjuder ett brett urval av mode för familjen men man erbjuder också ett stort hemtextilsortiment. Företaget ingår numera i Consortio Fashion Group AB vilka är bland de ledande i Europa gällande e-handel. Koncernen har svenskt ägande och huvudkontor i Svenska Borås och omsätter cirka 1,3 miljarder kr därutöver har man verksamheter i 13 europeiska länder.

Besök Cellbes och gå direkt till utbud.

 


partykungen

Ett svensket onlineföretag som erbjuder allt som behövs för en lyckad fest. Företaget har funnits sedan 2009 och har försäljning även till Finland och Danmark. Partykungen har ett stort sortiment av kläder och tillbehör till maskeraden, skämtartiklar, bartillbehör, festartiklar och presenter för alla åldrar. Med låga priser och snabba leveranser gör Partykungen det lätt att hitta och köpa det som behövs till festen.

Se maskeradstråhatt hos partykungen

 


ellos

Företaget är en del av Ellos Group som är Nordens ledande distanshandelsföretag som grundades år 1947 i Borås och var pionjär inom e-handel med försäljning på internet redan 1997. Prisvärda kläder för kvinnor, män och barn erbjuds till kunder i alla de nordiska länderna samt Ryssland. Ellos har utöver ett stort klädsortiment ett stort och varierat utbud av varor inom skönhet och hälsa, hemelektronik och heminredning.

Se Ellos utbud av hattar i kategorin stråhatt

 NellyLoga
Nelly.com är en av de ledande aktörerna gällande mode för mode- och skönhetsintresserade killar och tjejer i åldrarna 18-35 år. Nelly.com får in dryga 300 nya plagg varje dag från internationella modehus. Företaget brinner mest och bäst för flörtiga och glamorösa partykläder och vardagskläder!

Nelly.com kännetecknas av trendighet, ungdomlighet och en utåtriktad verksamhet.

Se utbud hos Nelly här  – av stråhattar


 

Bubbleroomloga

Ett svenskt företag som grundades 2005. Från början var det exklusiva märkeskläder som såldes men idag har sortimentet växt ordentligt till att inkludera även billigare kläder, skor, accessoarer och skönhetsprodukter. Med försäljning i alla de nordiska länderna är Bubbleroom en av nordens största onlinebutiker. Företaget strävar hela tiden efter att ha kunden i fokus med ett stort och ständigt varierande utbud särskilt för tillfällen då hon eller han vill vara riktigt snygg.

Se utbud av strå- och halmhattar hos Bubbleroom