Butiker

 

 

cellbesloga

Cellbes
Cellbes har över 50 år i modekosmos bakom sig.
Företaget erbjuder ett brett urval av mode för familjen men man erbjuder också ett stort hemtextilsortiment. Företaget ingår numera i Consortio Fashion Group AB vilka är bland de ledande i Europa gällande e-handel. Koncernen har svenskt ägande och huvudkontor i Svenska Borås och omsätter cirka 1,3 miljarder kr därutöver har man verksamheter i 13 europeiska länder.

Besök Cellbes och gå direkt till utbud.

 


partykungen

Ett svenskt onlineföretag som erbjuder allt som behövs för en lyckad fest. Företaget har funnits sedan 2009 och har försäljning även till Finland och Danmark. Partykungen har ett stort sortiment av kläder och tillbehör till maskeraden, skämtartiklar, bartillbehör, festartiklar och presenter för alla åldrar. Med låga priser och snabba leveranser gör Partykungen det lätt att hitta och köpa det som behövs till festen.

Se maskeradstråhatt hos partykungen

 

 


NellyLoga
Nelly.com är en av de ledande aktörerna gällande mode för mode- och skönhetsintresserade killar och tjejer i åldrarna 18-35 år. Nelly.com får in dryga 300 nya plagg varje dag från internationella modehus. Företaget brinner mest och bäst för flörtiga och glamorösa partykläder och vardagskläder!

Nelly.com kännetecknas av trendighet, ungdomlighet och en utåtriktad verksamhet.

Se utbud hos Nelly här  – av stråhattar


 

Bubbleroomloga

Ett svenskt företag som grundades 2005. Från början var det exklusiva märkeskläder som såldes men idag har sortimentet växt ordentligt till att inkludera även billigare kläder, skor, accessoarer och skönhetsprodukter. Med försäljning i alla de nordiska länderna är Bubbleroom en av nordens största onlinebutiker. Företaget strävar hela tiden efter att ha kunden i fokus med ett stort och ständigt varierande utbud särskilt för tillfällen då hon eller han vill vara riktigt snygg.

Se utbud av strå- och halmhattar hos Bubbleroom