Rabatt på stråhatten

Det finns en sak som sammanför Zalando, Ellos och Modekungen förutom att de är klädbutiker. Det är nämligen även dessa butiker som framförallt har stråhattar representerade på stråhatt. När denna sida byggdes upp var målet att presentera de butiker med störst och bäst utbud på stråhattar och det blev därmed dessa butiker. Över åren har även slokhattar och fedora hattar börjat marknadsföras men även dessa är från de ovan nämnda klädbutikerna.

Men det finns sen sak till som sammankopplar butikerna. De är några av de som använder rabattkoder frekvent. Med andra ord är det inte ofta man behöver köpa till ordinariepris hos någon av dessa butiker. Gå via rabattkodsidor och hämta gällande rabattkoder. Det ger ofta betydligt bättre pris. Ett exempel från 7 december 2015 visar detta.

Lekmer: Det är inte bara de vuxna som blir snygga i stråhattar – även barnen. Lekmer är troligtvis Sveriges största onlinebutik gällande barnkläder och leksaker. De är även duktiga på att erbjuda koder som ger fri frakt eller andra rabatter.  Se rabattkod här.

Modekungen – Modekungen har ett flertal solhattar och stråhattar representerade på denna sida. Det som kännetecknar dem är att de är lite mer coola och snygga än modeller från många andra butiker. Dessutom har de större utbud för män än många andra butiker som istället satsar på kvinnorna lite mer.

Dags datum hade de en rabattkod som gav ”Köp tre och få ett fjärde plagg gratis”. Modekungen har ofta sådana erbjudanden men kör ibland även med procentuell rabatt. Se koder för Modekungen här.

Ellos – Med låga priser och ett stort utbud för hela familjen lockar Ellos till köp flera gånger per år. En stor fördel med Ellos är även att de alltid är mycket generösa med rabattkoder och andra erbjudanden. Att köpa för fullt pris på Ellos behöver man aldrig göra. Utöver rabattkoder där man kan får procentuell rabatt så har de även ofta koder som ger produkter på köpet. Allt från köksknivar och fotpallar till lakan och filtar. Se aktuell rabattkod hos Ellos.

Titta gärna runt på Stråhatt.se och hitta den hatt du vill ha. Klicka på produkten för att se var den kan köpas. Men gå sedan via en rabattkodsida och du får ett betydligt bättre pris.